SRI GAYTRI DEVI


                                                   wednesday, Ashweyuja Shuddha Vidiya

                                Decoration of Sri Gaytri Devi on 4th day (kujudu + kethuvu )

                                                          Gulabi color saree ( Venus )

                                                      Milk nivedana (Prasad) ( Moon )

                                                          Gudannam (Saturn + Jupiter) 

                                              (Jaggery instead of sugar in the checkerboard)

                                           Garages made of ginger (Rahu + Kuzu + Saturnavu)

Who should do it? Why? How to do it? 

Muktha vidruma hemaneela dhavalachhaayai rmukhai sthree ksha nai
ryuktha mimdu nibaddarathna makutaam thathvardha varnaathmikaam
gaayathreem varadaabhayaamkusakasaassubhram kapaalam gadaam
samkham chakramadhaara vimda yugalam hasthairvaham theem bhaje

Sri Gayatri Devi decorated her with a rose saree on the fourth day and the garnet made of milk, gudanam, (gingerbread instead of sugarcane) was the source of all mantras, the blessing of the sellers and the good fortune.

Relieves / Relieves Debt Problems
Get rid of vehicle bumps.
Eliminates the oppression of enemies.
Expected people’s cooperation is available in the case of work done.
Career advancement.
Obstacles to foreign affairs are eliminated.
The misunderstanding is eliminated.
All the best in removing vision habits.
Helps to relieve menopausal bugs.
Women are freed from husband and wife.
Relieves chronic diseases of bones, muscles and blood for men and women.
NOTE: Do not wear red or black and colored clothing during worship of these sellers (at present time only).

                     Mantra to Read

omm bhurbhu vassvaha
thatsha vithurva renyam
bhargo devasya dheemahi
dhiyoo yoonaha pracho dayaaath

This mantra should be recited at least 1008 times or more in order to hear it four times in a row. Those who have the most unique mantra can chant the following mantras.

Each of the following mantras has a wonderful result.

Agni Gayatri – Om Maha Jwalaya Vidmahe Agni Devaaya Dhimahi, Tanno Agniha Prachaodayat.

Indra Gayatri – Om Sahasrara Netraya Vidmahe Vajrahastaya Dhimahi, Tannoindra Prachaodayat.

Kama Gayatri – Om Kamadevaya Vidmahe Pushpabanaya Dhimahi, Tanno ః nangha prachaodayat.

Krishna Gayatri – Om Devaki Nandanaya Vidmahe Vasudevaaya Dhimahi, Tannokrishna Prachaodayat.

Ganesha Gayatri – Om Ekadasandhraya Vidmahe Vakratundayaya Dhimahi, Tannodantiః Prachaodayat.

Guru Gayatri – Om Suracharya Vidmahe Vachaspatya Dhimahi, Tannoguruః Prachaodayat.

Chandra Gayatri – Om Kshera Putraya Vidmahe Amrutatattvaya Dhimahi, Tannochandra Prachaodayat.

Tulsi Gayatri – Om Srithalasai Vidmahe Vishnupriyai Dhimahi, Tanno Brunda Prachaodayat.

Durga Gayatri – Om Girijayai Vidmahe Sivapriyai Dhimahi, Tannodurga Prachaodayat.

Narayana Gayatri – Om Narayana Vidmahe Vasudevaaya Dhimahi, Tannonarayana Prachaodayat.

Nrisimha Gayatri – Om Ugranrissimahaya Vidmahe Vajranakhaya Dhimahi, Tannonrissimha Prachaodayat.

Prithvi Gayatri – Om Prithvidevai Vidmahe Sahasmoorththai Dhimahi, Tannoprthvi Prachaodayat.

Brahma Gayatri – Om Chaturmukaya Vidhmahe Hansaruyaaya Dhimahi, Tannobrahma Prachaodayat.

Yama Gayatri – Om Suryaputraya Vidmahe Mahakalaya Dhimahi, Tannoyamah Prachaodayat.

Radha Gayatri – Om Vrishabhanujayai Vidmahe Krishna Priyaai Dhimahi, Tannoradha Prachaodayat.

Rama Gayatri – Om Dasarathaya Vidmahe Seethavalabhaya Dhimahi, Tannoramah Prachaodayat.

Lakshmi Gayatri – Om Mahalaxmiyecha Vidmahe Vishnupriyaai Dhimahi, Tannolakshmiః Prachaodayat.

Varuna Gayatri – Om Jalabimbaya Vidmahe Nila Purushaya Dhimahi, Tannovarunah Prachaodayat.

Vishnu Gayatri – Om Narayana Vidmahe Vasudevaaya Dhimahi, Tannovishnu Prachaodayat.

Shani Gayatri – Om and Ojjaya Vidmahhe sword sword Hastaya Dhimahi, Tanno Mandan Prachaodayat.

Shiva Gayatri – Om Panchavaktraya Vidmahe Mahadevaaya Dhimahi, Tannorudra Prachaodayat

Saraswati Gayatri – Om Saraswatiai Vidmahe Brahmaputrai Dhimahi, Thannodevi Prachaodayat.

Sita Gayatri – Om Janaka Nandinai Vidmahe Bhumijayai Dhimahi, Tannoseetha Prachaodayat.

Surya Gayatri – Om Bhaskaraya Vidmahe Divakaraya Dhimahi, Tannosuriya Prachaodayat.

Hanumadgayatri – Om Anjani Sutaya Vidmahe Vayuputraya Dhimahi, Tannomarumatiః Prachodayat.

Hayagriva Gayatri – Om Vaigisvaraya Vidmahe Hayagrivaaya Dhimahi, Tannohayagriva Prachaodayat.

Hansa Gayatri – Om Paramahansaya Vidmahe Mahahansaya Dhimahi, Tannohansanha Prachaodayat.

Sri Ayyappa Gayatri – Om Bhukanathaaya Vidmahe Bhavaputraya Dhimahi, Tannoshastha Prachaodayat.

Sri Srinivasa (Venkateshwara) Gayatri – Om Niranjanaaya Vidmahe Nirmarataya Dhimahi, Tannovenkata Prachaodayat.

Sri Karthikeya (Shanmukha) Gayatri – Om Tat Purushaya Vidmahe Mahasenaaya Dhimahi, Thannoshanmukha Prachaodayat.
Send feedback


Please enter your comment!
Please enter your name here